Καλώς ορίσατε! Είμαστε σίγουροι ότι έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την ιστοσελίδα μας. Eδώ θα βρείτε ό, τι πρέπει να ξέρετε:

Τι είναι το xeroteana.com;

Το xeroteana.com είναι η τελευταία και μεγαλύτερη απευθείας σύνδεση κοινωνικής εμπειρίας γεμάτη με το πιο clickable, ακαταμάχητο περιεχόμενο οπουδήποτε στο διαδίκτυο.

Ποιος είναι ο στόχος του xeroteana.com;

Ας είμαστε ειλικρινείς: Σήμερα, μια μέση ιστοσελίδα είναι γεμάτη με απρόσεκτα και πρόχειρα άρθρα, με παραπλανητικό περιεχόμενο, τα περισσότερα εκ των οποίων σπάνια γίνονται viral.

Στο xeroteana.com, αρνούμαστε να πάρουμε μερίδιο από αυτό. Προσπαθούμε να βεβαιωθούμε ότι ολόκληρο το περιεχόμενό μας, υποθάλπει και να παραπλανεί τους αναγνώστες μας  απλά για να γίνει viral. Πιστεύουμε ότι κάθε άρθρο, είτε για την ποπ κουλτούρα, την πολιτική, τις τάσεις στο διαδίκτυο, ή την κοινωνική δυκτίωση θα πρέπει να να μοιράζεται με τα εκατοντάδες εκατομμύρια των χρηστών του Διαδικτύου προτού μπορέσουν καν να κατανοήσουν αυτό που μόλις διάβασαν.

Το xeroteana.com έχει μία και μόνο μία βασική πεποίθηση: Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αξίζει να γίνει viral.

Ποιο είναι το κοινό του xeroteana.com;

Δεν μας αρέσει να βάζουμε περιορισμούς σχετικά με το ποιος θα μπορεί να μας διαβάσει! Αντ ‘αυτού,  το xeroteana.com προτιμά να θεωρεί τον κάθε αναγνώστη ως μέσο μεταφοράς γνώσης. Κάτι σαν την Κιβωτό του Νώε.

Πού βρίσκουμε το περιεχόμενο για τα άρθρα στο xeroteana.com;

Μέλη του προσωπικού του xeroteana.com δεν γράφουν ή παράγουν κάποιο από τα άρθρα, κουίζ, κατάλογους, έρευνες, ή βίντεο που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Αντ ‘αυτού, μέσα από τη θαυματουργή διαδικασία της αυθόρμητης γένεσης, νέα κομμάτια του περιεχομένου συνεχώς εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας με τη δική τους θέληση.

Από πού προέρχεται η ονομασία του xeroteana.com; Μήπως έχει καμία σχέση με το τραγούδι “Λουκουμάδες με μέλι”;

Το όνομα xeroteana.com δεν έχει στην πραγματικότητα καμία σχέση με το τραγούδι “Λουκουμάδες με μέλι”.

Πώς μπορώ να δω πιο πρόσφατες ενημερώσεις του xeroteana.com;

Το xeroteana.com μοιράζεται το δώρο του νέου περιεχομένου με την τακτική ενημέρωση των λογαριασμών στο Facebook, το Twitter και τις άλλες 8.458 ιστοσελίδες κοινωνικής ενημέρωσης.

Χρειάζομαι ειδικές απαιτήσεις τεχνολογίας για να διαβάσω xeroteana.com;

Όχι, το xeroteana.com μπορεί να διαβαστεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή, tablet ή κινητή συσκευή. Ωστόσο, το xeroteana.com απαιτεί έναν αυστηρό επαγγελματικό κώδικα ντυσίματος.

Μπορώ να ανεβάσω κάτι στο xeroteana.com;

Το xeroteana.com δεν δέχεται αυτόκλητες υποβολές σε αυτή ή οποιαδήποτε από τις άπειρες υπηρεσίας της διαδικτυακής του πύλης.

Όταν επισκέφθηκα το xeroteana.com  ο υπολογιστής μου εξαφανίστηκε. Τι πρέπει να κάνω γι ‘αυτό;

Μην ανησυχείτε! Οι επισκέψεις στο xeroteana.com συχνά προκαλούν διάλυση σε προσωπικούς υπολογιστές. Η συσκευή σας λογικά θα επανεμφανίστεί στις παρυφές του Διαρίζου σε επτά έως δέκα ημέρες.