in , , ,

ΑΚΑΜΑΣ: Βρεθηκε Ζωντανός Άνδρας που Αγνοείτο απο τον Καιρό της Πανδημίας

Στιγμές χαράς και συγκίνησης ζει η οικογένεια 35χρονου άνδρα από την Αθηένου αφού αγνοούνταν τα ίχνη του απο το πρώτο λοκντάουν του Μάρτη του 2020.

Η Εξαφάνιση…

Όλα άρχισαν την μάταιη εκείνη ημέρα όταν η Κυπριακή Κυβέρνηση ανακοίνωσε ολικό λοκντάουν καθηλώνοντας τις εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στο σπίτι αναγκάζοντάς τους να έρθουν πιο κοντά με τις οικογένειες τους και να ξετυλίξουν τις ικανότητες τους στην κουζινα φτιάχνοντας banana breads.

Ο 39χρονος όμως “είδεν την κωλοσυρμαθκιάν της κουφής” όπως δήλωσε τότε σε στενό του οικογενειακό πρόσωπο, μπήκε στο αυτοκίνητο του με κατεύθυνση την Πάφο. Αφού το πάρκαρε στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου, εξοπλισμένος με μόνο ένα μαχαίρι τζέπης (τσιακκούι) κατευθύνθηκε προς τα άδυτα της χερσονήσου του Ακάμα όπου και πέρασε εκει τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Οι μάταιες προσπάθειες της οικογένειας του απέβησαν άκαρπες όλο αυτόν τον καιρό αφού ο 39χρονος φρόντιζε να μην αφήνει ίχνη, κινείτο μόνο νύχτες και δεν άναβε φωτιές για να μην γίνει αντιληπτός από τις αρχές που τον έψαχναν.

Το χρονικό της ανεύρεσης του

Ο εντοπισμός του έγινε εντελώς τυχαία από Γερμανους τουρίστες που πεζοπορούσαν με σάνδαλα και άσπρες κλάτσες αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής στον Ακάμα μέσα σε μια σπηλια όπου και έκοβε το κουρί του.

Αν και αρχικά νόμισαν πως είχαν να κάνουν με αρκούδα, με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο αντιλήφθηκαν πως στην Κύπρο δεν υπάρχουν αρκούδες εκτός πόλεων.

Στη συνέχεια οι Γερμανοί τουρίστες προσπάθησαν να κανουν μεταβολή και να φύγουν για να μην ξυπνήσουν τον άνδρα αλλά αυτός τους άκουσε και τους κάλεσε στην σπηλιά του όπου τους κέρασε αχινούς και πεταλλίνες που ήταν και η κύρια του τροφή τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Αφού γνωρίστηκαν του μετέφεραν πως η πανδημία τέλειωσε εδώ και λίγο καιρό και τον έπεισαν να επιστρέψει πίσω στον πολιτισμό. Αν και στην αρχή ήταν διστακτικός δέχτηκε έτσι οι γερμανοί κάλεσαν τις αρχές να τον περισυλλέξει αφού δεν ειχε καν παπουτσια.

Η Επιστροφη στον πολιτισμό

Προφανώς ταλαιπωρημένος αλλά με όμορφο μαύρισμα, ο νεαρός άνδρας φαίνεται να εβαλε 4-5 κιλά ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως το μονο πράγμα που πεθύμησε ειναι μια μιξ ενισχυμένη με απ’ ολα.

Σκηνές απείρου κάλλους ακολούθησαν όταν βρέθηκε με την οικογένεια του και συγκεκριμένα την μητέρα του η οποία του άρκεψε τες γλήορες με ενα αυτοσχέδιο μαδράτζιη που βρήκε στον χώρο Πρώτων Βοηθειών ενώ στον χώρο αιωρούνταν διάφορα επίθετα ακατάλληλα για ενηλίκους.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επανένταξη στον νεαρό, μέχρι την επόμενη πανδημία…

Έψησαν και σέρβιραν… 3D πίττα σουβλάκια σιεφταλιά!!! Το μενού της Νέας Ταξης Πραγμάτων ετοιμάζεται!

Σοβαρα Μηχανικά Προβλήματα Αντιμετωπίζουν όσοι Βάζουν Καύσιμα από τα Κατεχόμενα