in

Απεργία πείνας άρχισε ο Λουκάς Χαματσος για το τεσσάρι της Ελλάδας στην Eurovision

Απεργία πείνας ξεκίνησε χθες ο γνωστός παρουσιαστής Λουκας Χαματσος, ο οποίος καταγγέλλει εκδικητική βαθμολογία της Ελληνικής Επιτροπής Εurovision στο τραγούδι της Κύπρου και ζητά να γνωστοποιηθεί ο πραγματικός λόγος αυτής της απόφασης αλλά και να βαθμολογηθούμε εκ νέου με 12 λογω προϊστορίας και δεδικασμένου.

Με κείμενό του στο MySpace ο παρουσιαστής αποδίδει τη βαθμολογία σε αλλότρια κίνητρα και στον φόβο που «επιχειρούν να σκορπίσουν σε όποιον αντιστέκεται». Τόσο έξω όσο και μέσα στα τείχη, θα στέκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων. Η ματαιοδοξία θέλει να υψώσει φράγματα στα επαναστατικά ρεύματα. Τίποτα όμως δεν μας λυγίζει, τίποτα δεν τελειώνει το πάθος για την Κύπρο και την Εurovision».

 «Έχω δηλώσει από o βράδυ του τελικού πως θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους την κυπριακή αποστολή μου ενάντια σε κάθε νεκρή ελευθερία. Τα επαναστατικά καθήκοντα, οι δεσμεύσεις στον αγώνα και η στράτευση στις αντιστάσεις δεν είναι υπερφίαλες φιλοσοφικές κορόνες αλλά η απεικόνιση μιας ζωής ταγμένης στη μάχη. Τίποτα λιγότερο δεν αξίζει όσο αυτό» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πλευρό του τάχθηκαν οι Ανδρέας Γιόρτσιος και Τάσος Τρύφωνος ενώ οι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Ανασταζιο και η Αλέξια αποφάσισαν να γίνουν pescatarians για να τον στηρίξουν.

Ο Τεύκρος Νεοκλέους τραγουδοποιός και πρώην θρύλος του διαγωνισμού με δυο εμφανίσεις, σε μια αναπάντεχη κίνηση έβγαλε σε δημοπρασία το τραπέζι από την Eurovision που κρατούσε ο ίδιος στην σκηνή του 2008 με όλα τα έσοδα για τον αγώνα του Λούκα ενώ δήλωσε πως δεν ξαναπάει Γιουροβιζιον εμπα να πέφτουν πομπες

Στήριξη όμως λαμβάνει και από κρατικά στελέχη αφού ο Υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης σε ένδειξη αλληλεγγύης δεν πόσταρε στόρι στο ινσταγκραμ για 4 ολόκληρες ώρες και έκανε ανφολλο όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες.

Μέχρι και στην Βουλή υπήρχαν αντιδράσεις με τον Γεαδη Γεαδη να κάνει λόγο για  « Αισχάτη Πρωδωσια» ενώ πάντα λακωνικός ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους  ήγειρε θέμα λέγοντας «τουντα παναϋρκα της Νέας Τάξης πραγμάτων εν μου αρέσκαν ποττέ αλλά το 4 εν το καρτέρουν»

Τέλος μιλώντας στο ΡΙΚSAT ο διεθνής παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης για το τεσσάρι της Ελλάδας ισχυρίζεται ότι μπορεί να είναι παράτυπο, δίνοντας έτσι ελπίδες για να αναβαθμιστεί σε 12αρι λόγω δεδικασμένου.

Περισσότερα σε λίγο…

Σε γιγαντοοθόνη σε καφενέ στον Κάθηκα ο τελικός της Eurovision

Βρήκαμε για εσάς  το floral outfit του Λούκα Χάματσου που έκλεψε τις εντυπώσεις