in ,

Σοκ!!! Ανιχνεύτηκαν Τεραστιες ποσότητες χλωριούχου νάτριου σε παρτίδες αλατιού!!!

Είναι πραγματικά σοκαριστικό. H Κύπρος έχει φτάσει στα όριά της και τώρα να προσπαθούν να την εξοντώσουν με δηλητήρια. Μετά απο εκτεταμένες έρευνες που έγιναν από επιστήμονες, βρέθηκε οτι το αλάτι το οποίο πωλείται στα super market εμπεριέχει απίστευτες ποσότητες χλωριούχου νατριου. Σύμφωνα με πηγές φτάνει απο 97% μέχρι ακόμα και το 99%!!! Τι μας βάζουν να δώσουμε στα παιδιά μας;

Πόσο επικίνδυνο είναι όμως αυτό;

Κατ’ αρχάς το Χλώριο είναι ένα στοιχείο που η κύρια χρησιμότητά του είναι να απολυμαίνει, καθώς είναι εξαιρετικά οξειδωτικό! Επίσης όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα το ερεθίζει, ενώ μπορεί ακόμα να λειτουργήσει και σαν λευκαντικό! Καλύτερα να μας έδιναν να φάμε το περιεχόμενο του Ariel και του Skip δηλαδή!

Το Νάτριο από την άλλη είναι μέταλλο! Και μάλιστα χρειάζεται χημική επεξεργασία για να απομονωθεί στη φυσική του μορφή! Η φράση “σίδερα μασάει ο Κουταλιανός” δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρη!

Άρα στην ουσία βάζουμε καθημερινά στο τραπέζι μας ένα συνδυασμό μετάλλου με απολυμαντικό! Με μιά λέξη; ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί αρρωσταίνουν τα νειάτα μας και είναι ολη μέρα κολλημένα στα κινητά!

Αντιδράσεις από το Κοινό


Οι καταναλωτές είναι εξίσου σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη αυτή. “Δεν μπορώ να το πιστέψω!” είπε η Μαρία Σαλατίδου, αφοσιωμένη νοικοκυρά και λάτρης της κουζίνας. “Πώς είναι δυνατόν να μας πουλάνε χλωριούχο νάτριο και να το λένε αλάτι; Είναι απάτη!”

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά με το hashtag #ΑλατικόΣκάνδαλο να γίνεται viral. Κάποιοι χρήστες κάνουν λόγο για την ανάγκη επιστροφής σε παραδοσιακές μεθόδους αλατίσματος, ενώ άλλοι προτείνουν εναλλακτικά προϊόντα.

Για την ανάγκη του άρθρου επικοινωνήσαμε προσωπικά με τον διεθνούς φήμης γεωλόγο Δρ. Sol T. Sailor ο οποίος μετά από εργαστηριακή εξέταση παραδέχτηκε ότι το δείγμα αλατιού που προμηθεύτηκε από υπεραγορά είναι στην ουσία η χημική ένωση χλωρίου και νάτριου, με ελάχιστες άλλες προσμίξεις (ίσως έβαλαν και λίγο αλάτι για να μας ξεγελάσουν)!!! Δήλωσε μάλιστα οτι ο καθένας μπορεί να το ελέγξει πηγαίνοντας απλά μια μικρή ποσότητα σπιτικού αλατιού στο χημείο της περιοχής του.

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο κανένα στέλεχος της κυβέρνησης δεν έχει βγει να δώσει σαφή απάντηση στο ερώτημα “ποιός επιτρέπει να βάζουν 99% χλωριούχο νάτριο στο αλάτι που βάζουμε σπίτι μας. Τι έγιναν οι τάχα μου δήθεν ελεγκτικοί μηχανισμοί που θα μας προστάτευαν; Γιατί το Υπουργείο Υγείας αφήνει αυτό το δηλητήριο χωρίς έλεγχο; Που είναι ο σύνδεσμος καταναλωτών; Τι κάνει το κράτος; Ποιόν εξυπηρετεί ο δηλητηριασμός ενός ολόκληρου λαού;”

Πώς μπορούμε να προστατευτούμε όμως;

Προς το παρόν ο μοναδικός τρόπος είναι η αποχή απο το αλάτι μέχρι να βρούμε αλάτι χωρίς το ύποπτο χλωριούχο νάτριο στη σύσταση του. Πιθανότατα από χώρα του εξωτερικού που να μην είναι ακόμα στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ίσως να πρέπει να πάμε μέχρι και τα Ιμαλάια στην τελική.

Εκεί μας κατάντησαν. Για να προστατευτούμε να πρέπει να κάνουμε εισαγωγή και το αλάτι!

Από εδώ https://www.o-klooun.com/

Εισάγουν Τερματικά Αποδοχής Πιστωτικών Καρτών στις Εκκλησίες

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε fans του Φέγγαρου, Φασαίους και Σλατίνες.