in

Πόσο και τι είδους πορνό βλέπουν οι Κυπραίοι;

 

Στοιχεία για τα είδη τσόντας που βλέπουν οι Κυπραίοι δημοσιοποίησε η Pornhub. Τι είδους βλέπουν και πόσο?

pornhub-insights-cyprus-cover

 

Οι Κυπραίοι αρέσκονται στο να βλέπουν τσόντες και αυτό είναι γεγονός!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο μέσος όρος του χρόνου παραμονής των Κυπραίων στη σελίδα είναι μεγαλύτερος από τον παγκόσμιο μέσο όρο ενώ αξιοσημείωτο είναι τζιαί το μεγάλο ποσοστό επισκεψιμότητας από τις Κυπραίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ο  μέσος όρος παραμονής των Κυπραίων σε καυτά βίντεο είναι 9 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα (ρεζίλιες) , μέσος όρος ο οποίος αντιστοιχεί σε 5 δευτερόλεπτα περισσότερα από τον Παγκόσμιο μέσο όρο. (πάλε καλά)

Αναφορικά με τις επισκέψεις των γυναικών στην εν λόγω ιστοσελίδα,  τα στοιχεία φανερώνουν ότι οι Κυπραίες βλέπουν  τσόντες σε ποσοστό 5% υψηλότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο. (δώστε του ανοιχτά)

Αγαπημένη μέρα των Κυπραιων για περιήγηση στον ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου εν η Τρίτη (κωλόμερα) ενώ η λιγότερο δημοφιλής μέρα εν η Παρακευή (κούραση).  Ώρα…αιχμής θεωρείται το διάστημα μεταξύ 15:00 – 16:00 (ώρα που τον παίζουν οι Κυβερνητικοί) ενώ η χώρα μας κατακτά την 82η θέση στην παγκόσμια κατάταξη των… χωρών-φίλων της τσόντας.  (και του μούτσιου)

Τα στοιχεία με τις συνήθειες των κυπραίων όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα  παρακάτω αναλυτικά.

pornhub-insights-cyprus-categories

Oι άντρες προτιμούν τις MILF!

Τα στοιχεία έρχονται να επιβεβαιώσουν την θυμόσοφη ρήση που θέλει μία σαραντάρα να ισοδυναμεί με δύο 20αρες. Όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία  οι Κυπραίοι άντρες φαίνεται ότι προτιμούν τις πιο ώριμες γυναίκες. (φτανοί)
Δεύτερη επιλογή στις προτιμήσεις τους παίρνουν τα νιάτα τα οποία εκπροσωπούν οι πιο νεαρές κοπέλες ενώ ακολουθεί το λεσβιακό. (πονηρούληδες)

Πολύ πορνό βλέπουν οι Κυπραίες

Απροσδόκητα ψηλά εν τα ποσοστά θέασης πονηρού περιεχομένου από τις Κυπραίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία , οι Κυπραίες βλέπουν τσόντες σε ποσοσοστό κατά 5% υψηλότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο. (διούν του τζι άφτει) Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος ανά το παγκόσμιο βρίσκεται στο 24% ενώ το ποσοστό των κύπριων γυναικών που βλέπουν πορνό στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανέρχεται στο 29%. (Εν διούν παμόν)

Τα στατιστικά , αναδεικνύουν όχι μόνο το αυξημένο ποσοστό αλλά τζιαί το είδος του υλικού που αρεσκονται να βλέπουν οι γυναίκες στην Κύπρο. Το λεσβιακό (αουτς) καταλαμβάνει μακράν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των γυναικών ενώ δεύτερο αγαπημένο θέμα το επισκεπτριών της ιστοσελίδας φαίνεται ότι είναι το τρίο (threesome). (κάνει κρύο καιρός για τρίο)

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα στατιστικά το δημοφιλούς σάιτ πονηρού περιεχομένου, τα  βίντεο που εστιάζουν στο μέγεθος του αντρικού μορίου, δεν φαίνεται να βρίσκονται υψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών. (ευτυχώς)

pornhub-insights-cyprus-gender-categories

Η μάχη των φύλων

Οι τάσεις που καταγράφονται στους πίνακες  δείχνουν ότι οι άντρες στην Κύπρο σε σχέση με τις κύπριες γυναίκες έχουν συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες (1710%),  να παρακολουθήσουν τσόντα με πρωταγωνιστές/τριες ασιάτες/τισσες . Το ίδιο ισχύει τζιαι όταν τα βίντεο περιλαμβάνουν σκηνές «ιαπωνικού ή αραβικού ή ακόμα τζιαι ρωσικού ενδιαφέροντος». (πολυταξιδεμένοι)

Αντίθετα οι Κυπραίες, έχουν τις διπλάσιες πιθανότητες από τους Κυπραιους, να παρακολουθήσουν ήπιο υλικό (soft) ενώ διπλάσιο είναι- πάντα σε σχέση με τους άντρες- το ποσοστό των γυναικών που προτιμούν να βλέπουν βίντεο όπου μία γυναίκα κάνει βίαιο με πολλούς παρτενέρ. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η τάση που θέλει τις γυναίκες να παρακολουθούν κατά 202% συχνότερα, βίντεο πονηρού περιεχομένου τα οποία  έχουν να κάνουν με το δέσιμο ως μέσο αποκόμισης ηδονής. (θέλουν δήμμα οι Κυπραίες γενικά)

pornhub-insights-cyprus-gender-relative-categories-1

Εθνική υπόθεση ο μούτσιος

Οι μηχανισμοί ταύτισης που ενεργοποιούνται για την γένεση της σεξουαλικής επιθυμίας διαφαίνονται από τα στοιχεία  αναφορικά με τις αναζητήσεις στον ιστότοπο από τους κυπραιους. Συγκεκριμένα όπως φαίνεται από τα στοιχεία οι κύπριοι στις αναζήτησεις τους επιμένουν…ελληνικά. (που ξέρουν τζιαι την γλώσσα)

Όπως φαίνεται από το γράφημα που ακολουθεί, πρώτη στις αναζητήσεις των Κυπρίων στον ιστότοπο αναδεικνύεται η λέξη ελληνικό (Greek) ενώ ακολουθούν οι φράσεις Έλληνες διάσημοι (Greek Celebrity). Ψηλά στην λίστα των κυπρίων βρίσκονται και αναζητήσεις  με περιφερειακό χαρακτήρα όπως «Κυπριακό» και «Κύπρος». (ως τζιαι δαμέ να λύσουν το Κυπριακό)

pornhub-insights-cyprus-searches

Από την Μία Καλίφα στην Ντούβλη

Ο στατιστικός πίνακας δίνει στοχεία και για τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες των Κυπραίων. Σύμφωνα με αυτά οι κύπριοι/ες προτιμούν να βλέπουν βίντεο με πρωταγωνίστρια την διάσημη στάρ Mia Khalifa. Δεύτερη στις προτιμήσεις έρχεται η ελληνίδα Μαριάννα Ντούβλη (Ανώμαλοι!!!) η οποία βρίσκεται απροσδόκητα πάνω από την Κιμ Καρντάσιαν. Ανάμεσα στις αναζητήσεις των κυπρίων βρίσκεται και η μη εξαιρεταία Τζούλια Αλεξαντράτου

pornhub-insights-cyprus-pornstars

Στη Λάρνακα τα σκήπτρα

(Εκάμαν τον λάστιχο οι Μάντηες)

Όπως προαναφέρθηκε οι Κυπραιοι/ες περνούν 9 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο, ημερισίως στη δημοφιλή ιστοσελίδα . Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο χρόνος τον οποίο περνούν οι κύπριοι βλέποντας τσόντες διαφέρει από πόλη σε πόλη. Πρώτη πόλη αναδεικνύεται η Λάρνακα, οι κάτοικοι της οποίας, παρακολουθούν βίντεο κατά ένα δευτερόλεπτο περισσότερο από τον μέσο όρο. Τελευταία και καταϊδρωμένη έρχεται η Πάφος, οι κάτοικοι της οποίας παραμένουν στην ιστοσελίδα 16 δευτερόλεπτα λιγότερα από τον μέσο όρο. (δουλέφκουμε ρε εμείς εν τον παίζουμε)

pornhub-insights-cyprus-region-time-on-site

Η ηλικία μειώνει την λίμπιτο

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η συχνότητα παρακολούθησης βίντεο πονηρού περιεχομένου, εν αντιστρόφως ανάλογη από την ηλικία. Όπως προκύπτει από το γράφημα, το υψηλότερο ποσοστό των Κυπρίων που παρακολουθούν τέτοιο υλικό, βρίσκεται μεταξύ των ηλικιών 18-24, ενώ όσο αυξάνονται οι ηλικίες, το ποσοστό αυτό μειώνεται. (αντιστρόφως ανάλογη και απο την στύση φυσικά)

pornhub-insights-cyprus-age-demographics

Και μην ξεχνάτε αμα πετύχει ο μούτσιος τύφλα να’χει το πήδημα

“Χωρις Κρεμμύδι” ζητούν να καθιερωθουν τα σουβλακια στην Κυπρο οι Οικολόγοι [Δημοσκόπηση]

H FDA εγκρίνει ηρεμιστικό πιστόλι με σαΐτα για θορυβώδη παιδιά