in ,

Τελείωσε την καταμέτρηση των φακελακίων ο Ευθύμιος Δίπλαρος.

imageΕπιτέλους κατάφερε να μετρήσει όλα τα φακελάκια που δέχτηκε στον γάμο του ο βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Δίπλαρος. Ήταν μια επίπονη διαδικασία καθώςυπολογίζεται ότι στην λίστα καλεσμένων ήταν το 67% του πληθυσμού της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και ένα μικρό (μη καταμετρήσιμο) ποσοστό της κατεχόμενης Κύπρου.

Ναυλώθηκαν ειδικές πτήσεις σε συνεργασία πάντα με τις φοιτητικές παρατάξεις για να καταφέρουν να παρευρεθούν συγγενείς, γνωστοί και φίλοι που διαμένουν στο εξωτερικό. Κίνηση πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα όταν δεν πρόκειται για περίοδο εκλογών.

image

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο νεαρός βουλευτής κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 2,3 εκατομμύρια ευρώ σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ του μόλις 1,8 εκατομμυρίου που συγκέντρωσε ο παραμυθένιος γάμος του Μάριου και της Pontikas Κάρογιαν.

Φυσικά ένα τέτοιο τεράστιο εγχείρημα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με συμβατικά μέσα. Για την καταμέτρηση των φακελακίων επιστρατέυτηκε η επίσημη υπηρεσία καταμέτρησης εκλογών, ενώ η διαδικασία της χαιρέτισης καταγραφόταν απο κάμερες υψηλής ευκρίνειας 8K για εξακρίβωση στοιχείων και ταυτοποίηση των καλεσμένων αλλα και thermal scanners για να αποφευχθούν κρούσματα με φακελάκια χωρίς το κατάλληλο περιεχόμενο.

image

Η τελετή προβαλλόταν μέσω Skype σε 6 ναούς παγκυπρίως καθώς και σε επιλεγμένους ναούς σε Λονδίνο, Σύδνευ και την Αστόρια της Νέας Υόρκης, ενώ οι καλεσμένοι έκαναν εικονική χειραψία με το ζέυγος με ειδικά γυαλιά Oculus Rift, ρίχνοντας τα φακελάκια τους σε ειδικά διαμορφωμένες κάλπες. Σπάζωντας ακόμα ένα ρεκόρ, γράφτηκαν 3067 κουμπάροι κάνωντας το ζευγάρι τρισευτυχισμένο.

image

Οι πηγές μας αναφέρουν ότι το μοναδικό catering που ήταν ικανό να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή είναι απο την μακρινή Κίνα! Μήνες πριν τον γάμο μια ομάδα Κινέζων σεφ του εν λόγω catering ταξίδεψαν στην χώρα μας για να μάθουν τα μυστικά της σούβλας, της σεφταλιάς και άλλων κυπριακών εδεσμάτων αλλά και την συνταγή για καλό ρέσι.

image
Όσο για τα κεραστικά, κανένα ζαχαροπλαστείο δεν είχε την δυνατότητα να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση, έτσι ο συμπαθής βουλευτής παράγγειλε απο εφτά διαφορετικά.

Παρα την μεγάλη ταλαιπωρία, ο κ. Δίπλαρος βρισκόταν σε καλή διάθεση χαμογελώντας διάπλατα ενώ το σήμα του ευρώ αχνοφαινόταν στα μάτια του. Ποιος δεν θα ήταν μετά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του άλλωστε? Η συμβουλή που μας έδωσε για την μέρα του δικού μας γάμου ήταν απλή, αλλά απίστευτα χρήσιμη! “Στην χαιρέτιση, εκτός και αν θέλεις μια φουσκάλα στο μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ, ΜΗΝ αφήσεις την βέρα στο χέρι που κάνεις χειραψία!”

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Mόνο στην Κύπρο: 12 Φωτογραφίες

Το ποδοσφαιρικό ρετρό σε άλλο επίπεδο (video)