in , ,

Έφυγε Ξαφνικά Νεαρή από την Λακατάμια

Λακατάμια, Κύπρος – Τραγωδία εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες αφου αγνοείται η τύχη νεαρής γυναίκας. Τελευταία θεάθηκε να φεύγει από το σπίτι της με σκοπό να αγοράσει βιβλία, μόνο για να εξαφανιστεί μυστηριωδώς, αφήνοντας την οικογένειά της σε κατάσταση αγωνίας και τη γάτα της να λαχταρά την επιστροφή της.

Η νεαρή ειναι 35 χρονών, διέθετε μέτριο σωματότυπο, 1,58 ύψος σκούρα μαλλιά και ζυγίζει 52 κιλά με τα κόκκαλα. Γνωστή για την ιδιότυπη σχέση της με τα βιβλία, είχε την τάση να τα αγοράζει ως μέσο επίδειξης της ευφυΐας της στους φίλους της, αλλά σπάνια τα διαβάζει πραγματικά. Η συλλογή της μεγάλωνε σταθερά, αφήνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν η επιδίωξη της γνώσης της ήταν γνήσια ή απλώς ένα προσωπείο.

Καθώς περνούν οι ώρες, η οικογένειά της ανησυχεί όλο και περισσότερο. “Είπε ότι πήγαινε να αγοράσει μερικά βιβλία. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι ο κόσμος της λογοτεχνίας θα την κατάπινε ολόκληρη”, μοιρολογεί η μητέρα της, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. Με την οικογένειά της και τον πιστό αιλουροειδές σύντροφό της στο πλευρό τους, ξεκίνησαν μια απελπισμένη αναζήτηση στους δαιδαλώδεις διαδρόμους των τοπικών βιβλιοπωλείων, ελπίζοντας να βρουν οποιοδήποτε ίχνος της αγνοούμενης βιβλιοφάγου.

Εν τω μεταξύ, η απουσία της άφησε τη γάτα της, Κικίτσα, σε κατάσταση γουργουρίλας. Γνωστή για το απαιτητικό της γούστο στη λογοτεχνία και την προτίμησή της να κοιμάται πάνω σε στοιβαγμένα βιβλία, η Κικίτσα εθεάθη να νιαουρίζει πένθιμα, αναζητώντας προφανώς τη γνώριμη μυρωδιά της παρουσίας του συντρόφου της. Το αίνιγμα της εξαφάνισης της γυναίκας βύθισε την Κικίτσα σε περισυλλογή, χωρίς να φαίνονται απαντήσεις στον ορίζοντα.

Οι εικασίες και οι φήμες οργίαζουν στην γειτονιά, «Μήπως όλο αυτό είναι λίγο-τσάς υπερβολικό; Μόνο 2 ώρες λείπει που έσσω!» αναρωτήθηκε γείτονας της νεαρής.

Οι τοπικές εθελοντικές αρχές του Δήμου ξεκίνησαν έρευνα με την άρση επικοινωνιών του κινητού της νεαρής να γίνεται βρίσκεται στο τραπέζι. Η υπόθεση ανατέθηκε σε γνωστό Gamer της Λακατάμιας ο οποίος είναι άσσος στο Fortnite, γνωστό για την εμπειρία του στην επίλυση μυστηρίων που σχετίζονται με αναζήτηση σπάνιων αντικειμένων στα παιχνίδια open world. “Ερευνούμε κάθε γειτονιά και κάθε καντουνι”, διαβεβαίωσε ο gamer, φορώντας το χαρακτηριστικό του καπέλο ανάποδα ενώ αναπηδούσε χωρίς λόγο κρατώντας ενα δρεπάνι.

Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, η τύχη της νεαρής γυναίκας παρέμενε καλυμμένη με πέπλο μυστηρίου. Η κοινότητα κρατιέται από την ελπίδα ότι σύντομα  η νεαρή θα εμφανιστεί όπως έφυγε. 

Για όσους από τους αναγνώστες μας ήλπιζαν πως η νεαρή έφυγε από Ξαφνικίτιδα θα πρέπει να αναμένουν το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Περισσότερα σε λίγο…

Ὁ Μόρφου Νεόφυτος ἀπαντᾶ στο “Τι είναι γαμήσι;” (Video)

5+2 λόγοι που ο Μόρφου πρέπει να ηγείται της δικής του αίρεσης