in ,

Ανοικτή επιστολή στον Ευθύμιο Δίπλαρο απο ένα Αγρινό

Δεν θα αρχίσω την επιστολή μου με προσφωνήσεις διότι και το αξιότιμο  και η κυριότης του εαυτού σας, όλων όσων έχετε εκλεγεί από τον Κυπριακό λαό και έχετε δώσει όρκο να νομοθετείτε, προς το συμφέρον του και προς το συμφέρον της χώρας, είναι έννοιες που δυστυχώς δεν φαίνεται να αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σας, όπως εκφράζεται από την ημέρα της εκλογής σας μέχρι σήμερα.

agrino-diplaros

Mε μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησα την εμφάνιση σας στην Τηλεόραση τις προάλλες όπου με στόμφο και ύφος εκατό καρδιναλίων αναλύσατε την περίπτωση του υπερπληθυσμού μας ενώπιον του κυπριακού λαού λέγοντας επί λέξη

«Το δεύτερο γεγονός είναι ότι λόγω επίσης του υπερπληθυσμού και του γεγονότος ότι δεν υπάρχει έλεγχος στα αγρινά, γίνονται αιμομιξίες ανάμεσα στα αγρινά, δυστυχώς υπάρχουν ασθένειες, και πολλά από αυτά είναι ψόφια στους δρόμους των κοινοτήτων. Αντιλαμβάνεστε, με κίνδυνο ασθενειών»

Καταλήγοντας ότι και αν και εφ όσων προταθεί είσαστε έτοιμοι ακόμα να συζητήσετε και το κυνήγι για τον περιορισμό του αριθμού των «κακών» αγρινών.

Ακούγοντας τις δηλώσεις σας εκεί στο Δάσος της Πάφου δεν μπόρεσα να μην αναπολήσω παλιές καλές στιγμές στην ιστορία του κόμματος το οποίο  εκπροσωπείτε, όπως τα αμπελοπούλια του Χαμπουλλά, τα ράλι του Θεμιστοκλέους, τις απόπειρες φωτογραφιών κάτω από φούστες βουλευτών αλλά και το παράνομο κάπνισμα βουλευτών του κόμματος σας εντός βουλής απέναντι από ένα νόμο που εσείς ψηφίσατε… και αφού η μια σκέψη φέρνει την άλλη και εμείς τα αγρινά μετράμε βουλευτές για να μας πάρει ο ύπνος και όχι πρόβατα πέρασαν από το μυαλό μου και οι ομοφοβικές δηλώσεις του Θεμιστοκλέους  (αλήθεια τι κάνει αυτή η ψυχή) όπως επίσης και οι ύβρεις του εναντίον συναδέλφων του. Ακόμα ο Βέργας που το κόμμα σας υποστήριξε και έκλεξε στη θέση του Δημάρχου με τα γνωστά αποτελέσματα.

Επειδή δεν θέλω να ενοχοποιήσω το κόμμα με το οποίο εκλεγήκατε… απλά σκέφτηκα ότι τα λεγόμενα σας στην τηλεόραση απευθύνονταν στον κυπριακό λαό στον οποίο σαν πολιτικοί ανεξαρτήτου κόμματος τα τελευταία 40 χρόνια έχετε φέρει μεταξύ άλλων μια εισβολή, ένα Μαρί, ένα κούρεμα, μια τραγωδία της Ήλιος, την πτώχευση των Κυπριακών Αερογραμμών (αιωνία η μνήμη του συγγενή μας στο λογότυπο), την διάλυση της Λαϊκής    χωρίς την καταδίκη κανενός για  αυτά και άλλων πολλών δεινών των οποίων μόνοι υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί. Με το αζημίωτο φυσικά χωρίς να θέλω να επεκταθώ στις αμοιβές σας

Φυσικά ΔΕΝ φέρατε ένα αποτελεσματικό σύστημα υγείας αλλά ΟΥΤΕ  καταφέρατε να μειώσετε την ανεργία και την μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον. Αντί αυτού μειώσατε τα εισοδήματα και τα επιδόματα και αυξήσατε τους φόρους στον βωμό της «ανάπτυξης». Κάνατε εκπτώσεις και περικοπές στην Παιδεία και αφήσατε το σωφρονιστικό σύστημα στα επίπεδα του 1950 με γελοίες ποινές για χρέη αλλά και γελοίες ποινές για παιδεραστές και δολοφόνους όπως επίσης και για πολιτικούς που έβλαψαν τον λαό αυτής της χώρας

Όλα αυτά σε ένα «ανθρώπινο» κόσμο ο οποίος πάει από το κακό στο χειρότερο με μόνο 10 χώρες στον κόσμο να βρίσκονται σε ειρήνη, όπου οι φόνοι ανα το παγκόσμιο είναι καθημερινό φαινόμενο και η καταστροφή του περιβάλλοντος στην ημερησία ατζέντα.

Κι όμως Κύριε Δίπλαρε έχετε ακούσει κανένα αγρινό να εισηγείται την μείωση των πολιτικών στην Κύπρο η των ανθρώπων σε αυτή την γη με την εξολόθρευση τους για να περιοριστούν τα κακά και οι «ασθένειες» με τις οποίες την μολύνουν;

Ακούγοντας σας προσεκτικά όμως ίσως αυτή να ήταν η λύση…αρχής γινομένης από συγκεκριμένα είδη, “αντιλαμβάνεστε” νομίζω.

Γελάει και το παρδαλό αγρινό με τις δηλώσεις σας Κύριε Δίπλαρε

Α και που είσαι;  Mε την μείωση του αριθμού μας οι πιθανότητες για αιμομιξία μεταξύ μας αυξάνονται και δεν μειώνονται. Απλά Μαθηματικά Κύριε Δίπλαρε.

Καλημέρα Σας απο το Δάσος της Πάφου

Ξεροmouflon Πάφου

Ανακαλείται από την αγορά το Σιρόπι Τριαντάφυλλο Squash μετά απο τις δηλώσεις Ε. Δίπλαρου

Επιβεβαιώνεται: 18% των Κυπρίων Έχουν Δεύτερο Στομαχι για Γλυκά