in , , , , , ,

5+2 λόγοι που ο Μόρφου πρέπει να ηγείται της δικής του αίρεσης

Επειδή νιώθουμε ότι ο Μητροπολίτης Μόρφου αδικείται απο το σημερινό του αξίωμα και δικαιωματικά αξίζει κάτι περισσότερο και απο τον Πάπα του Βατικανού παραθέτουμε τους λόγους που θα έπρεπε τουλάχιστον να ηγείται δικής του αίρεσης με φανατικούς ακόλουθους. (όπως γίνεται και σήμερα δηλαδή)

  1. Εγώ Ζήτησα απο την Παναγία Κορωνοϊό (ΓΤΠΣ)

 Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αφού κόλλησε όπως ήταν φυσικό Κορωνοϊό, εξήλθε από την καραντίνα και συνέχισε να προκαλεί με τις τοποθετήσεις του. Μιλώντας στην αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος, μετά την ανάρρωσή του αναφέρθηκε στο πως πέρασε τις μέρες που νοσούσε και ήταν καραντίνα: “Είναι μια ωραία ασθένεια και απλά ταπεινώνει. Παναγία μου είμαι ένας Δεσπότης και να νομίζουν πως είμαι Superman και μερικοί να νομίζουν πως είμαι και Άγιος. Δεν μου δίνεις μετά από τη γιορτή σου ένα κορωνοϊούλη. Παρά να είμαι ένας φαντασμένος υγιής, καλύτερα ένας ταπεινωμένος και ασθενής. Η Παναγία μας άκουσε. Ο οδηγός μου είναι ο μόνος που κόλλησε από εμένα”

Πόσους κόλλησε ο οδηγός του δεν μας είπε!

2.            Πρεπει να γίνει πόλεμος ξεκαθαρίσουν τα διαβολοπαιδα (ΓΤΧΣ)

 Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε νέα ομιλία του ασχολήθηκε με το θέμα της Ουκρανίας, χαρακτηρίζοντας τον πόλεμο ως μια «αναγκαία εγχείρηση» ώστε να γίνει ένα «ξεκαθάρισμα», αφού στην εποχή μας υπάρχει «πολλή αμαρτία, πολλή ασέβεια και πολλή απιστία». Το 1990, όπως είπε ο Μόρφου Νεόφυτος. ένα χρόνο πριν «κοιμηθεί» ο Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης (Ρίξε μου το ραβασάκι κάτω από το τραπεζάκι)  πήγε για προσκύνημα στον ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου (με Ελληνικό διαβατήριο) στο Προκόπι. Εκεί, καθόταν και «μιλούσε» με τον Άγιο (προσευχόταν). «Πολλή αμαρτία, πολλή ασέβεια και πολλή απιστία στον κόσμο» είπε ο Άγιος Ιωάννης στον Πατήρ Ιάκωβο, «γι’ αυτό πρέπει να γίνει πόλεμος». «Όλα αυτά που γίνονται τώρα», είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Μητροπολίτης Μόρφου, «είναι μια αναγκαία εγχείρηση».

Η εγχείρηση ακόμα σκοτώνει παιδιά και αμάχους by the way

3.            Ο Αστερίξ έγραφε από το 2017 για τον κορωνοϊό (ΓΤΧΣΚΤΠΣ)

 Κρατώντας ένα τεύχος «Αστερίξ» στο χέρι, που όπως παραδέχτηκε του άρεσε όταν ήταν μικρός, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη ιστορία, η οποία δημοσιεύθηκε το 2017 και, όπως υποστηρίζει, αποδεικνύει ότι κάποιοι «προετοίμαζαν τις μάζες για όλα αυτά που ζούμε σήμερα με τον κορωνοϊό». Προφανώς ο Ρενέ Γκοσινί.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Για να δείτε αυτοί οι άνθρωποι πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για όλα αυτά που ζούμε τώρα, από το 2017. Γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης της καημένης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε. Αφού τον γράφει με μια μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα και δίπλα ο Οβελίξ, λέει: “Και ιδού το φαβορί μας που έρχεται κατευθείαν από τη Ρώμη, ο πρωταθλητής με τις νίκες, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορωνοϊούς και ο πιστός του ο Βακύλους”. Τα ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορωνοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορωνοϊός… “Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς”. Το λέω έτσι για να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι». Μakes Perfect Sense!

4.            Οι ομοφυλόφιλοι έχουν μια συγκεκριμένη μυρωδιά, μια μπόχα!

 Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος «ξαναχτυπά». Αυτή τη φορά υποστηρίζει πως ένας μοναχός αντιλήφθηκε έναν ομοφυλόφιλο από τη… μυρωδιά! Μάλιστα, προς… επίρρωσιν των λεγομένων του, αφηγήθηκε μια ιστορία, σύμφωνα με την οποία οι «άγιοι άνθρωποι» μυρίζουν την «ξεχωριστή και διακριτική», όπως την αποκαλεί, μυρωδιά των ομοφυλοφίλων.

«Έχω ένα παράδειγμα» είπε ο μητροπολίτης Μόρφου και συνέχισε: «Πήγε ένας ομοφυλόφιλος σε ένα άνθρωπο του Θεού και, όπως πέρασε από δίπλα του, ο μοναχός του είπε. ‘”Ε, νεαρέ, έλα να σου πω. Σταμάτα αυτό που κάνεις. Θα κολλήσεις καμιά αρρώστια. Πηγαίνεις με διάφορους και κάνεις κάποια πράγματα”. Ο νεαρός τον ρώτησε πώς το κατάλαβε. “Όπως πέρασες, βρωμούσες. Έβγαινε μια μπόχα, έχεις συγκεκριμένη μυρωδιά και το γνωρίζω” του είπε ο μοναχός».

Με την προσευχή ο συγκεκριμένος ομοφυλόφιλος, σύμφωνα με τον μητροπολίτη Μόρφου, «θεραπεύτηκε. Δεν σας λέω παραμύθια, αυτοί είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας».

5.            Αν η γυναίκα κάνει μη φυσιολογικό σεξ και της αρέσει, μεταφέρει την επιθυμία στο παιδί

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε ομιλία του μητροπολίτη Μόρφου, Νεοφύτου, σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Στην ομιλία του, που είχε πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, είχε υποστηρίξει ότι ο Γέροντας Πορφύριος του είχε πει ότι η ομοφυλοφιλία σχετίζεται με την σεξουαλική συμπεριφορά των γονέων.

Ο ιεράρχης είχε εκφράσει την άποψη ότι αν ένα ζευγάρι κάνει μη φυσιολογικό σεξ και αυτό αρέσει στη γυναίκα, δημιουργείται επιθυμία, κι αυτή η επιθυμία μεταφέρεται στο κυοφορούμενο βρέφος, με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται ομοφυλόφιλο!

«Είναι πρόβλημα που συνήθως το μεταδίδουν οι γονείς στο παιδί, κι αυτό συμβαίνει την ώρα της ερωτικής πράξης ή κατά τη διάρκεια της κυοφορίας όταν γίνεται ερωτική πράξη των γονέων όχι φυσιολογική, αλλά πρωκτική, (πουονγκωλον) να το πω ξεκάθαρα. Αυτό όταν στη γυναίκα αρέσει, δημιουργείται επιθυμία. Η επιθυμία μεταδίδεται στο κυοφορούμενο βρέφος, όπως μεταδίδονται και τα χαρίσματα», ανέφερε.

6.            Ο γάμος λέγεται έτσι γιατί επιτρέπει το γαμησι

 O Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, απασχολεί για ακόμη μια φορά τη δημόσια σφαίρα με τα περίεργα κηρύγματα του. Αυτή τη φορά ανέφερε πως ο ίδιος δεν θα κοινωνούσε κάποια κοπέλα που ζει με τον σύντροφό της, χωρίς να είναι παντρεμένη. Ο μητροπολίτης διερωτήθηκε γιατί υπάρχει ο γάμος και έδωσε ο ίδιος την απάντηση: “Λέγεται γάμος γιατί επιτρέπει το γαμησι “

7.            Στα τσικκια του δεν πληρώνει πρόστιμο για τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο

 Έτοιμος ακόμα και να βρεθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν θα πληρώσει το εξώδικο των 300 ευρώ, που του εξέδωσε η αστυνομία για τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο, σε σχέση με τον εκκλησιασμό που τελέστηκε ανήμερα των Θεοφανείων στην Ευρύχου, δήλωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω εκκλησιασμός και ο καθαγιασμός των υδάτων, σημαδεύτηκαν με ένταση μεταξύ των πιστών στη θέα των αστυνομικών, οι οποίοι μοίρασαν εξώδικα πρόστιμα σε 10 πρόσωπα για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και συγκεκριμένα γιατί επιτράπηκε παρουσία πιστών χωρίς προστατευτική μάσκα.

Για όλους τους λάθος λόγους λοιπόν ο “Ιεράρχης της καρδγιάς μας” καλό θα ήταν να σκεφτεί σοβαρά την ίδρυση μιας αίρεσης για να στεγάσει το ποίμνιο του. Περιμένουμε πάντα περισσότερα από αυτόν! Αμήν!

Έφυγε Ξαφνικά Νεαρή από την Λακατάμια

Μοίρασαν σε Βάπτιση Muffins με… Magic Mushrooms – Έγινε το Έλα να Δεις