in

Συνελήφθη επιτέλους ο “ψυχοπαθής με τον Παντελίδη”

Αίσιο τέλος είχε για την αστυνομία το κυνήγι του “μανιακού με το κασετόφωνο”, γνωστού και ως “ο ψυχοπαθής με τον Παντελίδη” ο οποίος τρομοκρατούσε ζευγαράκια μόλις αυτά είχαν χωρίσει ή ολοκληρώσει κάποιον σοβαρό καυγά.

Ο 32χρόνος, συνήθιζε να κυκλοφορεί έξω από μπαρ, σινεμά και πάρκα και να παρακολουθεί ζευγαράκια τα οποία μαλώναν. Μόλις το ζευγάρι ολοκλήρωνε τον τσακωμό του με άσχημο τρόπο, ο ψυχοπαθής έβαζε στο κασετόφωνο τραγούδια του αδικοχαμένου αιδοίου και απολάμβανε την θλιβερή και συναισθηματική αυτή σκηνή. Συχνά μάλιστα όταν ένα από τα δύο μέλη του ζευγαριού ξεσπούσε σε κλάματα, ο 32χρόνος βιντεοσκοπούσε τη στιγμή και αργότερα ικανοποιούσε τα αρρωστημένα πάθη του βλέποντας ξανά και ξανά τις κασέτες στην οικία του στα κάτω Πολεμίδια, όπου διέμενε με τους ανυποψίαστους γονείς του.

Το επίμαχο κασετόφωνο με το οποίο ο δράστης τρομοκρατούσε τον κόσμο.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του 28χρονου Τάσου Χ. : “Βρισκόμουν στο πάρκο Αθαλάσσας με την τότε μνηστή μου Αλίκη όπου μετά από 5 χρόνια σχέσης μου ανακοίνωσε πως θέλει να χωρίσουμε. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, πάγωσα. Όταν έφυγε η Αλίκη ξέσπασα σε κλάματα. Ξαφνικά μέσα στην ησυχία άρχισε να παίζει το “Δεν ταιριάζετε σου λέω”. Ξέσπασα σε λυγμούς και όταν είδα έναν άνδρα να κρατάει ένα κασετόφωνο και να με βιντεοσκοπεί δεν μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Η επιλογή του κομματιού μου διέλυσε την ψυχολογία, έκανα 3 χρόνια να συνέλθω. Από εκείνο το βράδυ όποτε ακούω τη φωνή του Παντελίδη ξεσπάω αμέσως σε κλάματα.”

Άλλα τραγούδια του Παντελίδη που είχε επιλέξει για παρόμοιες στιγμές ο 32χρόνος ήταν τα “Παραμυθιάζομαι”, “Λυώμα σε γκρεμό” (χρησιμοποιήθηκε μόλις 1 φορά γιατί οδήγησε έναν 19χρόνο στα ναρκωτικά και έπειτα στην αυτοκτονία), “Δεν σε συγχωρώ”, “Είχα κάποτε μια αγάπη” και πολλά ακόμη. Έχοντας σπουδάσει στην Αθήνα, ο ψυχασθενής από τα Πολεμίδια είχε γίνει φανατικός οπαδός του Παντελίδη και έχοντας παρακολουθήσει πολλές ζωντανές του εμφανίσεις αλλά και πλειάδα βιντεο κλιπς όπου σε στενάχωρες σκηνές χωρισμού υπήρχε μουσική υπόκρουση με την φωνή του Παντελή, του είχε δημιουργηθεί η εμμονή πως το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει σε αντίστοιχες στιγμές και στην πραγματικότητα. Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των χωρισμένων και σύμφωνα με έρευνες το ποσοστό ζευγαριών που επέλεγε πλέον να χωρίσει σε σπίτια ή εσωτερικούς χώρους είχε πολλαπλασιαστεί.

Η Αστυνομία συνέλαβε επ’ αυτοφόρω τον 32χρόνο σε πρόσφατη συναυλία στο ΓΣΠ. Εκεί, ο μανιακός παραβρέθηκε με την κάμερα του και όταν 2 αστυνομικοί που είχαν μεταμφιεστεί σε ζευγαράκι, υποκρίθηκαν ότι χωρίζουν, επιχείρησε να τους βιντεοσκοπήσει. Τότε με γρήγορες κινήσεις τον συνέλαβαν και έβαλαν τέλος στην άρρωστη δράση του.

Πλέον τα ζευγαράκια μπορούν να χωρίζουν και πάλι άφοβα σε εξωτερικούς χώρους και όλοι ελπίζουμε η ψυχολογική ζημιά όσων έπεσαν θύματα του μανιακού να μην είναι ανεπανόρθωτη.

ξετσίπωτα κλεμμένο απο το www.tokoulouri.com

To ξύλο της αρκούδας για Χαρταετό στη Λάρνακα – «Εν σου σηκώνεται κουμπάρε»

Survivor: Τραγούδι Από Τον Νικητή του “The Voice” Το Επόμενο Έπαθλο