in ,

Κύπρια Έσπασε το Ρεκορ με τα Περισσότερα Ρούχα από το Shein

Κάτι πολύ ασυνήθιστο συμβαίνει στην Αγία Βαρβάρα Λευκωσίας, καθώς μια ντόπια γυναίκα κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για τον αριθμό των ρούχων που έχει αποκτήσει από τη γνωστή διαδικτυακή ιστοσελίδα Shein. Η Ελεωνόρα, μια 34χρονη γυναίκα, μητέρα 2 ανήλικων παιδιών, έχει συγκεντρώσει πάνω από 14.000 κομμάτια ρούχα, κερδίζοντας τον τίτλο του “γκουρού της μόδας” του χωριού.

Ωστόσο, αυτό το εντυπωσιακό επίτευγμα έχει και μια σκοτεινή πλευρά. Ο σύζυγος της Ελεωνόρας, influencer και life coach στο επάγγελμα, διαμένει σε μια αυτοσχέδια παράγκα φτιαγμένη από χαρτόνια και σακούλες έξω από το σπίτι τους, ενώ τα δύο μικρά παιδιά της είναι περιορισμένα σε μια walk-in ντουλάπα, καταβεβλημένα από τον τεράστιο όγκο των ρούχων.

Ενώ η γειτονιά τρέφει δέος για την αξιοσημείωτη συλλογή της Ελεωνόρας, ορισμένοι γείτονες έχουν εκφράσει παράπονα για τη θορυβώδη φύση των ταχυδρομικών εταιρειών που παραδίδουν τα ρούχα της. Δύο από αυτούς αποφάσισαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί μας.

Ο κ. Γιώργος Ζίλικουρτης, γείτονας της Ελεωνόρας, οικοδόμος στο επάγγελμα, δήλωσε: “Καταλαβαίνω ότι η Ελεωνόρα αγαπάει τα ρούχα, αλλά δεν μπορούμε να ανεχτούμε τον θόρυβο από τα φορτηγά διανομής που περνούν από το σπίτι της. Κάποιες νύχτες, ακούω τουλάχιστον δέκα διαφορετικά φορτηγά να παραδίδουν πακέτα. Κάποιοι ξυπνούν που το χάραμαν του φου να παν δουλειά!“.

Μια άλλη γειτόνισσα, η κ. Χρύσω, παραγωγός χαλλουμιού, πρόσθεσε: “Έχουμε χάσει τον ύπνο μας εξαιτίας του θορύβου που προκαλούν αυτές οι παραδόσεις. Δεν έχω τίποτα εναντίον της Ελεωνόρας ή του πάθους της για τη μόδα, μια χαρά κοπέλα ειναι, αλλά τα παιδιά της δεν θα έπρεπε να ζουν σε μια ντουλάπα! Μεν ξεκινήσω να λαλώ για το σκουπιθκιάρικο που ρέσσει μια φορα κάθε 10 μέρες για να συνάξει τες κάσιες της τζαι καμνει αναμιση ωρα να φύει που τη γειτονιά!”.

Παρά την κριτική των γειτόνων, η Ελεωνόρα παραμένει αποφασισμένη να συνεχίσει να αποκτά νέα ρούχα από τη Shein. Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, η Ελεωνόρα κατάφερε να ξεχωρίσει στη γειτονιά και να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα ρούχα που αποκτά από το Shein το οποίο ανακάλυψε μέσω μιας φίλης της που ασχολείται κι αυτή με το ινφλουένσινγκ.

Παρά το κωμικοτραγικό της όλης ιστορίας ας μην ξεχάσουμε να συμπάσχουμε με τον σύζυγο και τα παιδιά της Ελεωνόρας, οι οποίοι φαίνεται να είναι η επιτομή του fashion victims όπως το προσδιορίζουν ειδικοί της ψυχικής υγείας. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ιστορία θα μας χρησιμεύσει ως υπενθύμιση για να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ του πάθους μας για τη μόδα και της φροντίδας των αγαπημένων μας προσώπων.

Πηγή: Sigmalie

Caterpillar: Νέος brand ambassador ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος

‘Προσομοιωτή Τροπικού Παραδείσου’ απο Υφυπουργείο Τουρισμού  για Όσους Δεν Μπορούν να Πάνε Διακοπές