in ,

Δικό του Survivor Οργανώνει ο Πανίκος Πιλάλης στον Άγιο Δομέτιο

Ο Πανίκκος Πιλάλης οργανώνει δικό του Survivor.  Οι φήμες για την συμμετοχή του Πανίκκου Πιλάλης στο Survivor στον Άγιο Δομίνικο οργίαζαν τον τελευταίο καιρό αλλά όπως φάνηκε τελικά δεν ήταν τίποτε άλλο από φήμες.

Ο Πιλάλης οργανώνει δικό του Survivor

O διάσημος και αξιαγάπητος ηθοποιός που αγαπήσαμε στου “Τάκκους” ως Φκιακουρής, σε συνεργασία με τον παραγωγό Κούλλη Νικολάου, ακούγεται πως το τελευταίο διάστημα οργανώνουν δικό τους Survivor στον Άγιο Δομέτιο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τον στενό οικογενειακό κύκλο του Πανίκκου Πιλάλης, ο κύπριος ηθοποιός είχε προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά για να πάει στον Άγιο Δομίνικο και να σηκώσει το βαρύτιμο έπαθλο των €100,000 αλλά όπως φάνηκε η παραγωγή δεν του έκανε το χατίρι αφού προτίμησε τον Γουίλι τον βλάκα λογοθεραπευτή από τη Σαλονίκ. Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση από την χυλόπιτα ο Πανίκκος μας αποφάσισε πως δεν είχε ανάγκη τους “καλαμαράδες” και πως θα οργάνωνε το δικό του Survivor στον τόπο που τον ανέδειξε και τον αγάπησε από τα πρώτα του βήματα.

Αρχικά, κύριος Πιλάλης χτύπησε τις πόρτες στα τοπικά κανάλια αλλά τις βρήκε κλειστές καταλήγοντας στον παλιόφιλο του Κούλλη Νικολάου ο οποίος έχει εταιρεία παραγωγής η οποία βρίσκεται πίσω από το πετυχημένο και βραβευμένο “Μπρούσκο” το οποίο παίζει σε 93 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Μετά από πολύωρες συζητήσεις και συσκέψεις οι δύο παλιόφιλοι αποφάσισαν όπως γυρίσουν την πρωτότυπη αυτή ιδέα εδώ στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Άγιο Δομέτιο, ενώ τα επεισόδια θα προβάλλονται στο YouTube.

Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να μιλήσουμε με τον Πανίκκο Πιλάλης και σε ερώτηση μας για το πως θα είναι δομημένο το σόου μας είπε πως θα υπάρχουν τρεις ομάδες, μια με διάσημους όπου θα συμμετέχει και ο ίδιος του, μια με δημόσιους υπαλλήλους και μια με αλλοδαπούς.

Τα αγωνίσματα θα έχουν ως βάση τους την κυπριακή παράδοση οπως για παράδειγμα χορός με ποτήρια στο κεφάλι, ρέξιμο λουκάνικων, βάκλισμα τερατσιών, χορό με τατσιά με ποτήρια στο εσωτερικό, παραγωγή ζιβανίας, άπλωμα τραχανά, άρμεγμα διαφόρων ζώων και άλλα πολλά. Τα έπαθλα όπως μας ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός θα διαφέρουν από αυτά του αληθινός Survivor, αφού δεν θα δίνονται έπαθλα φαγητού παρά μόνο εργαλεία για να πιάσουν φαγητό όπως κυνηγετικά όπλα, αγωνιστικά τόξα και οπλοτόξα, αεροβόλα, βερκιά, δίκτυα για παγίδευση πτηνών, τσάκρες για λαγούς, ψαροντουφεκκα, ακόντια, όλμοι, νάρκες και σφεντόνες.

Η αποχωρήσεις των παικτών θα γίνονται με εσωτερική ψηφοφορία από την κάθε ομάδα.  Οι τρεις επιλαχόντες θα έρχονται σε αναμέτρηση με διάφορους τρόπους όπως τρέξιμο, arm wrestling, κουτσαντιρι, πιάσιμο κότας, κυνήγι αγρινού με ακόντιο, εξημέρωση άγριου γαϊδουριού και άλλα πολλά.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος παίκτης του Survivor είναι ο καλύτερος στα αγωνίσματα. Όλα τα στατιστικά

Survivor: Το Καλύτερο Έπαθλο Που Δόθηκε Ποτέ Σε Ελληνικό Survivor

Κάνε το QUIZ: Ποιος παίκτης του Survivor είσαι;

 

Πιλότος αρνήθηκε να αποβιβάσει επιβάτες που δεν χειροκρότησαν την προσγείωση

Μεταγραφικό ΜΠΑΜ με Χούτο η Ομόνοια?