in , , , , ,

Οδηγός Διακοπών για Wannabe Influencers

Έφτασε η ώρα τον διακοπών και δεν ξέρετε πως να τις περάσετε σαν Influencer. Τα Ξεροτήανα σας έχουν καλυμένους. Διαβάστε τον υπέρτατο οδηγό για το πως να ζήσετε τις διακοπές σας σαν Influencer και κάντε τους followers φίλους σας να σπάσουν που το κακό τους! 

Βιβλίο

Όπως κάθε influencer που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να παίρνει μαζί του ένα βιβλίο για τις ανάγκες της κάθε φωτογράφησης που μπορεί να προκύψει όταν απλώνει ζάμπα στην παραλία ή στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ο τίτλος δεν πρέπει να σας ανησυχεί φτάνει να φαίνεται χοντρό. Δεν είναι απαραίτητο να διαβαστεί.


Pro Tip: Πολλοί influencers κλέβουν την Καινή Διαθήκη από το ξενοδοχείο αν ξεχάσουν να πάρουν μαζι τους ενα βιβλίο ή από το σπίτι της γιαγια τους αν το μόνο έντυπο που έχουν σπίτι τους είναι μενού για σουβλάκια.

Tour στον παραλιακό πεζόδρομο

Είναι γνωστό πως πολλοί influencers (αν όχι όλοι) πιάνουν σβάρνα τα παραλιακά ξενοδοχεία από τον παραλιακό πεζόδρομο της κάθε πόλης, κάνουν ντου στα τουριστικά καταλύματα, βγάζουν τις αναγκαίες φωτογραφίες τσακ-μπαμ και φτου παπούτσι. 

Pro Tip: Αν δεν έχετε εύκαιρο έναν φίλο ή μια φίλη που να αναπνέε  εκτελεί χρέη φωτογράφου, αγοράστε ενα τριπόδι. 

Κάσια

Μια άλλη πολύ αποτελεσματική μέθοδος που χρησιμοποιείται ευραίως από διαφορους influencers είναι η μέθοδος της “κάσιας”. Πας δηλαδή για διακοπές σε ένα τόπο, βγάζεις 3000± φωτογραφίες και έχεις “κάσια” για τους επόμενους μήνες.

Pro Tip: Πάρτε μαζί σας τουλάχιστον 40 αλλαξιές.

Νηστικό αρκούδι

Όπως λέει και η παροιμία “Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει” αλλά στην περίπτωση των influencers δεν ισχύει αφού υπάρχουν αναφορές πως ένα μεγάλο ποσοστό αυτών δεν τρώει τα φαγητά που αναρτούν σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο πρώτος λόγος είναι ότι προσπαθούν να διατηρήσουν την σιλουέτα τους και ο δεύτερος είναι ότι απλά μπαίνουν σε εστιατόρια και ζητούν από τους πελάτες να φωτογραφίσουν τα φαγητά τους. Σημαντικό στο “κόλπο” αυτό είναι να υπολογίσουν σωστά την ώρα που το γκαρσόνι θα φύγει από την κουζίνα με το πιάτο, πριν το αγγίξει ο πελάτης που το παράγγειλε.

Pro Tip: Αν πραγματικά πεινάτε, μπορείτε να στείλετε από πριν μήνυμα στο εστιατόρια και να τους ζητήσετε να σας κεράσουν το φαγητό με αντάλλαγμα 1 στόρι και 1 ποστ το οποίο θα δουν οι χιλιάδες 361 ακόλουθοί σας. 

Product Placement

Δεν πειράζει που έχετε 361 followers (συμπεριλαμβανομένων θειων, γονιών και παπούδων). Στόχος είναι το content. Τι καν δεν σας προωθεί η μεγάλη εταιρεία με βρατζιά εσώρουχα; Εσείς κάντε τις εταιρείες tag και που ξέρετε, μπορεί μια μέρα η εταιρεία να θυμηθεί εκείνο το tag που την κάνατε από την παραλία στο Παραμάλι με το μαγιό το τιγρέ και να αποφασίσει να σας κανει brand ambassador.

Pro Tip: Κάνετε tag όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες. Που θα πάει, κάτι θα κάτσει.

Αυτοκίνητα

Είδες αυτοκίνητο στον δρόμο που αξίζει πάνω από €20,000; Βγάζεις φωτογραφία μαζί του χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν είναι κάμπριο πηδάς και μέσα. Δεν χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες. Αν μη τι άλλο, ήταν σε κοινή θέα.

Pro Tip: Περνάς έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων πολυτελείας; Μπαίνεις μέσα χωρίς να κοιτάξεις κανέναν και απλά φωτογραφίζεσαι με τα αυτοκίνητα της βιτρίνας. Στο τέλος ρωτάς τον μάνατζερ αν είναι προς πώληση απλά για να πουλήσεις μούρη. Απαραίτητο αξεσουάρ, τεράστιο καπέλο για γυναίκες, εσπαντρίγιες για άντρες. 

Πάφος: Πίσω στην Κύπρο 4 χιλιάδες υπήκοοι Λευκωσίας

H Πάφος προχωρά σε μονομερή απόσχιση και κηρύσσει τα εδάφη της πριγκιπάτο